Gouden Tip
Image default
Bedrijven

Zo kleed je je stijlvol zonder moeite!

De hedendaagse trends veranderen steeds weer en soms is het moeilijk om up-to-date te zijn op alle momenten van de dag. Daarbij vragen verschillende activiteiten ook verschillende outfits. Om je te helpen om er toch nog stijlvol uit te zien, geven we je graag een aantal tips!

 

Zoek je eigen stijl

Een outfit klopt alleen als alle stukken samen passen en passen bij wie je bent als persoon. Daarom is het van belang dat je op zoek gaat naar wat je leuk vindt, verschillende stijlen probeert en kijkt wat je mooi vindt bij je lichaam. Daarom ga je best online op zoek naar verschillende stijlen en kijk je wat je aanspreekt. Kijk in magazines en loop rond in de stad, waar je op mensen hun stijl kan letten.

 

Volg geen trends, die veranderen toch

Sinds het introduceren van sociale media is ook de fashion industrie helemaal veranderd. Mensen kunnen heel gemakkelijk tonen wat ze dragen en waar ze shoppen, waardoor dat heel snel kan worden gekopieerd. Trends volgen elkaar zo steeds sneller op en er wordt heel veel geld uitgegeven aan steeds slechtere kwaliteit van kleren. Daarom moet je niet per se een trend volgen, aangezien ze misschien niet passen bij je stijl en duur zijn.

 

Koop een aantal basisstukken van kwaliteit

Een goede kleerkast, begint met een goede basis. Daarom zijn er een aantal stukken die je niet kan missen, zoals een zwarte rolkraag of een la sisters joggingpak. Deze basisstukken kan je op veel verschillende manieren gebruiken en met veel verschillende schoenen combineren. Zo kan het la sisters joggingpak zowel thuis als in de gym gedragen worden en zelf wanneer je op reis gaat. Door basisstukken te hebben die langer meegaan, zoals een la sisters joggingpak, is het beter voor je portemonnee, waardoor je jezelf af en toe eens kan verwennen met een duurder stuk.

 

https://konceptstore.nl/collections/la-sisters

Gerelateerde artikelen

Rubberen stoeldoppen voor de optimale bescherming

Handig tips voor een nieuwe look in de keuken

Bijzondere hotspots in Bonaire