Gouden Tip
Image default
Dienstverlening

Tijdschrift 50 jaar getrouwd

Ik heb een tijdschrift gemaakt voor mijn ouders, die 50 jaar getrouwd is. En dat tijdschrift ga ik geven op de dag dat zij een groot feest geven. Dit leek mij een erg leuk en origineel cadeau om aan hen te geven. Vrienden en familieleden hebben hier allerlei anekdotes ingezet. Verhalen over hun en mijn ouders samen, die beiden nooit meer zullen vergeten! Ook leek het mij erg leuk om er foto’s in te zetten van allerlei verschillende jaargetallen.

Googelen op 50 jaar getrouwd

Maar hoe ben ik op het 50 jaar getrouwd tijdschrift gekomen? Ik ben gaan Googelen op originele cadeau’s voor mensen die 50 jaar getrouwd zijn. En al gauw vond ik de website van Jilster. Daar las ik dat ik in hun ontwerpsysteem mijn eigen tijdschrift kan maken. En dat dit een erg origineel cadeau is voor als een stel bijvoorbeeld 50 jaar is getrouwd. Hier ben ik het helemaal mee eens!

Teksten

Vervolgens ben ik gaan bedenken waar ik de teksten over wou laten gaan. Het leek mij een leuk idee om het op te bouwen op basis van jaargetallen. Dus hun geboorte en de kinderjaren aan het begin plaatsen. En vervolgens dat zij elkaar ontmoet hebben en getrouwd zijn. Ik hoorde van familieleden dat zij vele foto’s van beiden uit hun jeugd hebben. Dat was dus al voor elkaar! En ook vertelden zij dat ze mij uitstekend konden helpen met de teksten en veel anekdotes nog kenden.

Het tijdschrift geven

Op de dag van het feest heb ik het tijdschrift overhandigt. En zo vonden het hartstikke leuk! Ook de rest van de familie vond het ten eerste hartstikke leuk om eraan te werken en ten tweede, een prachtig eindresultaat!

Dus mocht jij een tijdschrift willen maken, dan kan ik Jilster.nl zeker aanraden!