Gouden Tip
Image default
Banen en opleidingen

Wat doe je als projectleider binnen de civiele techniek?

Als projectleider civiele techniek ben je verantwoordelijk voor het projectmanagement van verschillende projecten binnen de civiele techniek. Je houdt je bezig met de planning, organisatie en coördinatie van de projecten. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het budget en de kwaliteit van het project. Je projecten kunnen binnen de civiele techniek vallen, zoals wegenbouw projecten of waterbouw projecten.

Wat doe je als projectleider?

Als projectleider civiel heb je verschillende verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor het projectplan, het projectteam en de projectomgeving. Je zorgt ervoor dat alle betrokkenen op de hoogte zijn van wat er gedaan moet worden en wanneer dit moet gebeuren. Daarnaast bewaak je de voortgang en kwaliteit van het project. Ook het budget is belangrijk, je zorgt ervoor dat alle projectkosten binnen de gestelde limiet blijven.

Projectleider civiel techniek

Als projectleider civiel techniek ben je projectleider voor projecten die binnen de civiele techniek vallen. Denk hierbij aan projecten zoals wegenbouw projecten of waterbouw projecten. Deze projectleiders zijn vaak werkzaam bij projectorganisaties of projectafdelingen binnen bedrijven. Voor een baan als projectleider binnen de civiele techniek kun je bijvoorbeeld terecht bij een ingenieursbureau. Een van die ingenieursbureaus is Maters en de Koning. Momenteel hebben zij verschillende vacatures open staan. Één daarvan is projectleider. Ben jij geïnteresseerd in een baan op een ingenieursbureau en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Maters en de Koning of vul het sollicitatie formulier op de website in.

Wie zijn Maters en de Koning

Maters en de Koning is een ingenieursbureau met meer dan 60 jaar ervaring. Zij zijn gespecialiseerd in projectmanagement, engineering en advies. Daarnaast leveren ze ook projectondersteuning aan hun klanten. Maters en de Koning heeft projectleiders in dienst die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden. Zo leiden zij verschillende projecten door heel Nederland en soms ook erbuiten. Zij zijn verantwoordelijk voor het verbeteren en onderhouden van de weg en waterbouw.

 

Gerelateerde artikelen

Medewerker klantenservice

Het beste advies

Op zoek naar een vacature manager zorg: hij licht hierop je te wachten